Region Syddanmank søger en rådgiver frem til sommeren 2024, som skal stå for udviklingen af sygehusene i Grindsted og Esbjerg - der er afsat 20 millioner kr. til rådgiveren.

Den udbudte kontrakt omfatter bygherrerådgivning og mindre tekniske rådgivningsydelser i forbindelse med ombygning og modernisering af Sydvestjysk Sygehus.

Der vil primært være tale om rådgivning til følgende projekter:

1) Renovering af bygning E, der omfatter E2, ambulatorieklynge/medicinsk sengeafsnit, E2, ambulatorieklynge og E4, kandidatuddannelse i medicin/efteruddannelse, LAKK, klinisk bibliotek samt forskning.

2) Supplering af parkeringsfaciliteter ved Sydvestjysk Sygehus Esbjerg med cirka 600 pladser. Delprojektet gennemføres eventuelt som et OPP-projekt.

3) Renovering af Grindsted sygehus, herunder flytning af medicinsk afsnit i Grindsted til Sydvestjysk Sygehus Esbjerg og flytning af arbejdsmedicinsk afdeling fra Sydvestjysk Sygehus Esbjerg til Grindsted.

Kontrakten har derudover karakter af en rammeaftale omfattende mindre ombygnings-, renoverings- og moderniseringsopgaver på Sydvestjysk Sygehus.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked