Der planlægges i alt 9 højhuse i den nye københavnske bydel. Hør mere på konferencen "Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter" den 2. maj 2019.

I Carlsberg Byen står Bohrs Tårn allerede færdigt, men der planlægges i alt 9 højhuse i den nye københavnske bydel, deriblandt Dahlerups Tårn samt Vogelius Tårn som Schmidt Hammer Lassen Architects har tegnet.

Dahlerups tårn bliver i 25 etager og får 100 lejligheder. Det 80 meter høje tårn rejser sig fra en base som rummer kontor, boliger, butikker og caféer i underetagen. Under jorden er der parkering i to etager. Schmidt Hammer Lassen Architects har blandt andet også stået for højhuset Malmö Live i Malmö.

Hvordan kommer de to højhuse til at se ud, og hvordan designer man et højhus, der indgår arkitektonisk i den samlede Carlsberg By? Hvilke udfordringer og fordele er der ved at bygge højhuse i det historiske kvarter?

Hør mere på konferencen Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter den 2. maj 2019, hvor Mads Kaltoft, partner hos Schmidt Hammer Lassen Architects, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter