Stigningen i ordrebeholdningen på 2,5 milliarder kr. mod 1,39 milliarder kr. i tilsvarende halvår i 2017 svarer nogenlunde i sum til indgåelse og opstart af det store kontorprojekt for KLP på 65.000 kvm, som skal bygges over de næste 3 år.

Hoffmann har i 1. halvår 2018 omsat for 843 millioner kr. og fået et resultat på 52 millioner kr., hvorved resultatgraden lander på 6,2 procent. Bagved stigningen i ordrebeholdningen hos Hoffmann ligger mange nye projekter, hvor såvel nye som eksisterende kunder har valgt Hoffmann til.

- Vi er lige dele stolte og ydmyge over for alle de projekter vi har fået skabt sammen med kunderne/rådgiverne og arkitekterne i et tidligt forpligtende samarbejde, udtaler administrerende direktør Torben Bjørk Nielsen.

NB! Logistik- og industriejendomme. Konferencen afholdes d. 30. januar 2019.

Hoffmanns strategimål for 2020 er fortsat at opnå en resultatgrad på mere end 5 procent og en omsætningsvækst på mere end 5 procent årligt.

- Next Generation muliggør fortsat vækst. Hoffmanns rekruttering af nyuddannede ingeniører / konstruktører / installatører igennem de sidste 10 år giver mulighed for vækst. Vi er på vej i den rigtige retning mod alle mål, takket være en meget dedikeret indsats af alle vores cirka 600 medarbejdere, udtaler Torben Bjørk Nielsen

- Aktiviteten er høj i den danske byggebranche. Det stiller store krav til ressourceallokering og leverancesikkerhed. Umiddelbart en krævende situation for projekterne, men Hoffmanns samarbejdsmodel med tidlig involvering af alle parter minimerer denne risiko, idet ressourcer og leverancer kan tilgå projektet rettidigt, udtaler Torben Bjørk Nielsen.

Koncernen har i løbet af de seneste 12 måneder omsat for 1,75 milliarder kr. mod 1,58 milliarder kr. i de foregående 12 måneder. I perioden har koncernen fået et resultat på 116 millioner kr. mod 100 millioner kr. i de foregående 12 måneder.

Blandt de nye sager i koncernens ordrebeholdning er:

For KLP Ejendomme opføres nyt kontorbyggeri på Kay Fisher Plads med 50.000 kvm kontorareal og 15.000 kvm parkeringskælder.
For Dansk Shopping Centre renoveres og udbygges Amager Centret samt opføres nyt parkeringshus.
For DTU opføres ny forsknings- og undervisningsbygning til DTU Kemiteknik på 5.600 kvm.
For DTU Science Park opføres nyt kontordomicil til Dansk Hydraulisk Institut i 3 plan på 6.100 kvm.
For JH Administration opføres og renoveres boliger på Sct. Jørgens Park.
For BMC Fonden/Linak Holding opføres 3.250 kvm ny undervisningsbygning for elektronikingeniører (CIE Sønderborg).
For Københavns Kommune klimatilpasses Enghaveparken til skybrudshåndtering samtidigt med at de rekreative funktioner opretholdes og forbedres.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland