Det 1.800 kvm store slot har en historie, der strækker sig tilbage til 1200-tallet.

Harridslevgaard ved Bogense er blevet sat til salg ved liebhavermægler Pernille Sams, skriver Boliga.dk.

Slottet har et boligareal på 1.183 kvm. Det strækker sig samlet over et areal på 1.800 kvm. Hertil kommer nord- og sydfløjen på henholdsvis 180 og 200 kvm, hvor der er indrettet 4 ferielejligheder.

"Harridslevgaard har en fantastisk historie, og hørte tilbage i 1231 under Kong Valdemars slotte. Dengang var det en middelalderborg, som imidlertid blev revet ned i 1590. Det nuværende renaissanceslot blev derefter opført og stod færdig i 1606", skriver Pernille Sams.

JYLLAND Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 1. november 2022.

Slottet ligger omgivet af sin egen park og har et grundareal på 33.300 kvm. Naboen til slottet er en vandmølle, der medfølger i den anførte udbudspris. Den anvendes ikke som mølle i dag, men kan restaureres. Der er indrettet en lejlighed i det hus, der ligger vinkelret til vandmøllen, som udlejes som feriebolig. Grundareal til møllen er 1.100 kvm, og her er grundarealet på 34.407 kvm.

Slottet ligger dog i den ”billige” ende i forhold til, hvad andre herskabelige herresæder koster, som lige nu er til salg på det offentlige boligmarked.

Ifølge Boliga.dk skal du for eksempel have et mere end dobbelt så stort beløb op af lommen, hvis du køber det dyreste på markedet lige nu; Nakkebølle Gods, som også ligger på Fyn. Det mere end 460 år gamle gods ligger på 2,47 millioner kvm jord, der går helt til vandet udenfor Faaborg, og så koster det 80 millioner kr.

Se renæssanceslottet Harridslevgaard her.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS