Tæt på Amalienborg ligger rækkehuset, der netop er sat til salg for 28 millioner kr., hvilket gør det til Danmarks dyreste.

De Engelske Rækkehuse har ligget på Toldbodgade - ikke mange meter fra havneløbet i København - i næsten 150 år. Og det er et af ende-rækkehusene, der netop er sat til salg for 28 millioner kr. En pris, der placerer hjemmet suverænt i toppen af landets udbudte rækkehuse. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Boligen har 10 værelser fordelt på 5 etager, som blandt andet byder på et stort køkken-alrum, en pejsestue, et herreværelse og et stort master bedroom med walk in closet en suite til et luksuriøst badeværelse, det oplyser liebhavermægleren Lützau i deres salgsmateriale for ejendommen.

Landbrugsejendomme: nyt investeringsobjekt. Konferencen afholdes den 20. april 2021.

"Ejendommen er nænsomt og gennemgribende renoveret under hensyntagen til den oprindelige stil og indretning. Der betales ikke grundskyld, da ejendommen er fredet. Der medfølger endvidere 1 eksklusiv parkeringsplads", skriver mægleren om rækkehuset, der ligger som nummer 2 i rækken med udsigt til Københavns Havn og adgang via den lukkede fællesvej.

Det engelske rækkehus på Toldbodgade kan gå hen at blive 2020s største rækkehushandel med længder, hvis en køber slår til. Indtil videre er den dyreste handel nemlig et af de arkitekttegnede huse på Sundvænget i Hellerup, der blev solgt i foråret for 18 millioner kr.

En køber skal være villig til at lægge lige omkring 97.500 kr. for hver af de 287 kvm i rækkehuset på Toldbodgade - hvilket er i den høje ende i et allerede dyrt boligområde.

Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye regler, løsninger og tilskud underlagt BR18. Konferencen afholdes den 25. marts 2021.

I følge gennemsnitlige udbuds-kvm-priser fra Boliga.dk koster villaerne og rækkehusene i postnummeret København K nemlig 57.200 kr. i øjeblikket - hvilket svarer til over 8,5 millioner kr. for et hjem på 150 kvm.

Men det er også et område, hvor der bliver handlet rigtig dyre boliger: Eksempelvis købte fodboldspilleren Jannik Vestergaard sidste år et rækkehus på Holmen i København for 30 millioner kr., der var årets største handel indenfor boligtypen.

Se Danmarks dyreste rækkehus her.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Fremtidens betonbyggeri