Cirkelbuen er det næste boligområde i Hillerød, der nu udbydes til salg til åben-lav, tæt-lav boligbebyggelse. Ullerødbyen ligger i den vestlige del af Hillerød. Den sydlige del af Ullerødbyen er gennem de sidste knap 10 år blevet realiseret og er nu tæt på at være færdigudbygget.

Fuldt udbygget skal Ullerødbyen rumme 1.500 nye boliger, et bycenter med blandt andet en dagligvarebutik og børneinstitutioner.

Den sydlige del af Ullerødbyen er tæt på at være færdigudbygget, og derfor ønsker Hillerød Kommune at starte udbygningen af den nordlige del af Ullerødbyen, hvor der gennem en årrække vil være mulighed for opførelse af omkring 550 villaer og rækkehuse.

NB! Køge: De store projekter. Konferencen afholdes d. 12. april 2018.

Delområderne 8 og 9 - Cirkelbuen - er det næste boligområde efter salget af Triumfbuen, som nu udbydes til salg. Grunden er på  80.394 kvm med mulighed for udstykning til 28 åben-lav boliger (delområde 8) og 67 tæt-lav boliger (delområde 9). Cirkelbuen er omfattet af lokalplan 400 for Ullerød Nord.

Tilbud med pris og projekt sendes digitalt til Hillerød Kommune, By og Miljø, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød på mail byplan@hillerod.dk , så Hilerød har det senest den 16. april 2018, klokken 12.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS