I første omgang skal der opføres 218 midlertidige boliger, men senere kan yderligere 200 boliger komme til i håndværkerbyen.

Ifølge SN.dk skal Adapteo Danmark stå for byggeriet af de omkring 400 midlertidig boliger på et 13.580 kvm stort areal på marken overfor Hillerød Forsynings renseanlæg og genbrugsplads.

Der skal i første omgang bygges 218 boliger, der indrettes i pavilloner. Hvis der på et senere tidspunkt bliver behov for det, kan håndværkerbyen udvides med knap 200 boliger mere, skriver SN.dk.

Modulbyggeri - økonomi, tidsplaner, udfordringer og markedsbehov. Konferencen afholdes d. 15. september 2020.

- Det er et stort projekt, men vi har prøvet det før. Vi lavede blandt andet noget lignende i forbindelse med byggeriet af cityringen i København, fortæller Ina Kristensen, der er head of project i Adapteo Danmark, til SN.dk.

Hillerød er ramt af et decideret byggeboom, og snart går byggeriet af det 118.000 kvm store supersygehus også i gang. NCC skal som hovedentreprenør stå for byggeriet af supersygehuset, der har et budget på 4,5 milliarder kr. Supersygehuset er tegnet af Herzog & de Meuron og Vilhelm Lauritzen Arkitekter og skal efter planen stå færdigt i slutningen af 2023.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS