HHM er netop gået i jorden i Ørestad Syd for at opføre 28 rækkehuse og 77 lejligheder for Core Property Management. I alt bliver der bygget 9.000 kvm bolig og i omkanten af 2.300 kvm kælder, deriblandt parkeringskælder til 55 personbiler.

HHM oplyser, at byggeriet af 9.000 kvm boliger i Ørestad er sat i gang. Byggeriet omfatter en rækkehuskarrèen og en klassiske karrè i 3-5 etager.

Rækkehusene opføres i 3 etager med egen indgang og forhaver. I hver ende bliver etageboligerne etableret, og disse afslutter rækkehuskarèen. I midten af karréen kommer der et fælles gårdrum, dog med privat gårdhave til hvert af rækkehusene.

NB! Amager: De store projekter. Konferencen afholdes d. 29. november 2018.

Projektet har en entreprisesum på 162 millioner kr. og bliver realiseret i en totalentreprise mellem HHM som totalentreprenør og C.F. Møller Architects og MOE.

De mange nye boliger skal stå klar i september 2020. Bag projektet står partnerselskabet Core Property Management, der ejes af Sydbank, Nykredit, Spar Nord og Lorentz & Bork Holding samt John Bødker. Sidstnævnte udgør sammen med Niels Lorentz Nielsen direktionen i selskabet, der i regnskabsåret 2017 leverede et resultat på 14 millioner kr.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter