Byggeriet af et nyt psykiatrisk hospital i Viborg har en anlægssum på 630 millioner kr. Nu er 5 hold prækvalificeret til opgaven som totalrådgiver.

Der skal bygges en ny psykiatri i Viborg, og i den forbindelse har Psykiatrien i Region Midtjylland nu udvalgt 5 hold af rådgivere til at deltage i udbuddet om opgaven som totalrådgiver på projektet Ny Psykiatri i Viborg.

- Vi er glade for, at vi har sat navn på de 5 tilbudsgivere, så vi nu er et skridt nærmere etableringen af en tidssvarende og fremtidssikret Psykiatri, der tilbyder de bedste muligheder for behandling af psykiatriske patienter og er en attraktiv arbejdsplads for personalet, siger Henrik Gottlieb Hansen (A), formand for udvalget for bæredygtighed, teknologi og anlæg.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 23. februar 2023.

Han bliver suppleret af Tina Ebler, hospitalsdirektør i Psykiatrien:

- Det er et yderst kompetent felt af rådgivere, som vi håber kan give nogle varierede forslag til, hvordan opgaven med at etablere en ny psykiatrisk afdeling kan løses på et byggeområde, der rummer udfordringer med både kuperet terræn og historiske interesser, siger hun.

De 5 prækvalificerede hold kan nu bruge tiden frem til maj 2023 til at arbejde på deres forslag til, hvordan den nye psykiatriske afdeling i Viborg kan se ud. Efter sommerferien skal vinderen – sammen med ledere og medarbejdere fra Regionspsykiatrien Midt – i gang med at arbejde videre med vinderforslaget.

Ud af et samlet felt på 10 ansøgere er følgende 5 rådgiverhold valgt til at byde på opgaven:


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND