Henrik Kamp Ditlev fra Laban arkitekter taler om Ovenvande: nyt sønært boligområde for 120 millioner på konferencen: Skanderborg investerer 16 milliarder i byudvikling, som afholdes i Skanderborg d. 2. februar 2017

Projektet ’Ovenvande’ skal skabe et helt nyt boligområde på den 13.000 kvm store grund omkring Søtoften, hvor der ligger gamle lagerbygninger. Bydelen skal bygges op omkring en stor kunstig vold med et skjult parkeringsanlæg. Den vil ligge kun 200 m fra hovedgaden og vil blive en naturlig forlængelse af bymidten. Der er planlagt 115 lejligheder omkring et gågademiljø ned mod Lillesø. Henrik Kamp Ditlev er fra Laban arkitekter og vil på konferencen fortælle om status på projektet, hvordan boligbyggeriet kommer til at se ud, samt hvilken betydning det vil få for midtbyen og Skanderborg.

NB! Skanderborg investerer 16 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 2. februar 2017.

Østjylland er Danmarks vigtigste vækstcenter uden for hovedstadsområdet, og Skanderborg har med sin placering tæt på Aarhus de bedste forudsætninger for vækst og udvikling. Med et boligsalg på over 70 millioner kr. mere end sidste år lå Skanderborg i første kvartal 2016 nr. 1 på landsplan over solgte villaer og rækkehuse. Samtidig ligger Skanderborg nr. 8 over top 10 kommuner med størst stigning i antal solgte grunde. Skanderborgs indbyggertal vil i 2027 være vokset til 63.063 indbyggere, eller med 3.285 flere indbyggere end i dag. Det er en stigning på 5,5 procent, og 1,5 procentpoint højere end befolkningsstigningen på landsplan.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter