Colliers har netop formidlet salget af en domicilejendom i Esbjerg. Den nye ejer er den danske virksomhed Concens, der overtager ejendommen i 2021.

Ejendommen er opført i 1995 som en af de første ejendomme i erhvervsområdet Kjersing i den nordlige del af Esbjerg, og den er tegnet af Henning Larsen.

- Her har vi et eksempel på en produktionsejendom, hvor der virkelig er gjort noget ekstra ud af det. Det er en flot arkitekttegnet bygning, hvilket har kunne mærkes på interessen for ejendommen, siger direktør og partner René Neesgaard fra Colliers, der har været mægler på sagen.

Jylland: FINANSIERING af ejendomsprojekter. Kurset afholdes den 10. november 2020.

- Køber kan først overtage ejendommen om 9 måneder, men de venter gerne, da det er det helt rigtige match for dem, siger han videre.

Ved Concens er de glade for at have erhvervet sig den ikoniske ejendom i Esbjerg, fortæller direktør René Lynge.

- Den her ejendom er noget helt anderledes, end det man ellers ser, og det er noget der virkelig tiltaler os. Som virksomhed tilbyder vi nogle anderledes produkter og derfor afspejler ejendommen, hvilken type virksomhed vi er. Desuden vokser vi snart fra vores nuværende lokaler, så det var oplagt for os at slå til, da denne unikke mulighed bød sig, siger han.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter