Heimstaden har indgået en rammeaftale med Magnolia Bostad om 14 boligprojekter med sammenlagt 5.300 boliger til en værdi af 6,2 milliarder kr.

Heimstaden har indgået en rammeaftale med Magnolia Bostad. Aftalen indebærer, at Heimstaden overtager en række boligprojekter i Øresundsregionen og i Stockholmsreggionen. Porteføljen omfatter 14 boligprojekter med 5.300 boliger samt detail og parkeringsfaciliteter.

NB! Højhusbyggeri. Konferencen afholdes d. 15. november 2018.

- Vi er meget glade for den rammeaftale, som vi nu har indgået med Magnolia. Vi tilfører nu energieffektive og attraktive boliger til storbyregioner med boligmangel, siger vicepræsident i Heimstaden, Patrik Hall.

Alle boligprojekter vil blive miljøcertificeret inden for klasserne guld eller sølv, og alle projekter placeres ved baneforbindelser eller anden kollektiv transport.

NB! Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder. Konferencen afholdes d. 22. november 2018.

Transaktionen er struktureret således, at Heimstaden overtager et selskab ved hvert enkelt projekt ved byggestart og derefter er ansvarlig for kapitalisering af selskabet. Magnolia forpligter sig i henhold til rammeaftalen til at garantere en maksimumspris for hvert projekt.

NB! Rødovre: De store projeker. Konferencen afholdes d. 23. august 2018.

Rammeaftalen strækker sig til den 31. december 2023, hvor det sidste projekt forventes afleveret. Falkenborn har været juridisk rådgiver for Heimstaden, mens Wigge & Partners har rådgivet Magnolia Bostad i sagen.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.