Heimstaden investerer endnu engang i Horsens. Med køb af 3 nye ejendomme tilføjes 20.600 kvm til Heimstadens eksisterende 5 ejendomme i byen, der også huser ejendomsselskabets jyske regionskontor.

Heimstaden har over de seneste år øget ejendomsporteføljen i Jylland. Senest med dette opkøb af 3 ejendomme i Horsens samt en ejendom i Fredericia. De 3 ejendomme i Horsens er rækkehusene på Flækken og Stikkelstien nord for søen Nørrestrand samt lejlighederne på Fjordglimt syd for Nørrestrand, hvor Colliers International har været mægler på sagen.

Heimstaden ejer allerede 5 ejendomme i Horsens, der består af både rækkehuse og lejligheder.

ESBJERG: De store projekter. Konferencen afholdes den 13. januar 2022.

Erhvervelsen af de 3 ejendomme i Horsens er en vigtig del af Heimstadens vækststrategi, hvor man i stigende grad kigger udenfor København, både når det gælder nye projekter og etablerede boligejendomme.

- Vi har fortsat en ambition om at vækste i Danmark, og vi vil rigtig gerne vokse udenfor København, siger investeringsdirektør, Christian Fladeland.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 17. november 2021.

- Vi holder særligt øje med områder, hvor der sker udvikling og dermed en øget tilflytning. Horsens har klare ambitioner om at være et vækstcenter i Østjylland med et aktivt erhvervs-, kultur- og borgerliv. Den udvikling vil vi gerne være en del af og bidrage til, fortsætter han.

Ejendommen Fjordglimt er beliggende i den nordøstlige del af Horsens syd for søen Nørrestrand. Fjordglimt består af 4 murstensrøde karréer med 186 istandsatte 3-værelseslejligheder. Ejendommen er omgivet af 9.000 kvm grønne fællesarealer og med kig til fjorden.

Jylland: Syn og skøn - konfliktløsning ved byggeprojekter. Kurset afholdes den 29. september 2021.

Casa har solgt og stået for ombygningen af de tidligere studieboliger, som med flytningen af VIA til det ny campus er omdannet til små familieboliger. Nordvest for søen Nørrestrand i Horsens finder man naturbyen Nørrestrand, hvor rækkehusene på Flækken og Stikkelstien ligger.

Ejendommen Flækken består af i alt 45 rækkehuse og ejendommen Stikkelstien består af i alt 34 rækkehuse. Ejendommene er nybyggede og står færdige i 2021 klar til indflytning. Rækkehusene fordeler sig på 3-5 værelser og er på mellem 79-114 kvm. Området er en del af Naturbyen Nørrestrand og er tegnet i samarbejde med Årstiderne Arkitekter.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS