Salget af Trekronergade 126 er ifølge Nybolig Erhverv København endnu et eksempel på, at investorerne i stadig stigende grad vender blikket mod ejendomme uden for hovedstadens absolut mest centrale beliggenheder. Men for køber har det været væsentligt, at der inden for få år vil blive etableret metrostation.

HD Ejendomme har netop solgt den markante ejendom Trekronergade 126 til C.W. Obel Ejendomme. Således tager HD Ejendomme endnu et skridt i den positive udvikling, som påbegyndtes tidligere i år, da virksomheden blev opkøbt af svenske Niam. Nybolig Erhverv København har rådgivet HD Ejendomme i forbindelse med det netop afsluttede salg af Trekronergade 126.

- Det med stor tilfredshed, at vi har solgt ejendommen til C.W. Obel Ejendomme, som i den grad har den nødvendige erfaring og ekspertise til at realisere potentialet i ejendommen, siger Mikkel Andersen, partner, MDE hos Nybolig Erhverv København.

NB! Ørestad - nye planer og projekter for 10 milliarder. Konferencen afholdes d. 24. april 2018.

Den tidligere fabriksejendom består af i alt 8.223 kvm og fungerer i dag som kontorejendom med en rå indretning og mange lejere i forskellige størrelser. Ejendommen rummer et udviklingspotentiale, som C.W. Obel Ejendomme nu vil realisere.

- Ejendommen passer ikke ind i HD Ejendommes fremadrettede strategi, og det er derfor meget glædeligt, at vi i samarbejde med Nybolig Erhverv København kunne eksekvere på strategien og afhænde til en professionel køber, der vil udvikle ejendommen, siger Peter Uldall Borch, administrerende direktør i HD Ejendomme.

Trekronergade 126 er beliggende i Valby, i et kombineret bolig- og erhvervsområde, som de senere år har gennemgået en særdeles gunstig udvikling. Med de mange nye og spændende boligområder, er Valby blevet et attraktivt sted at bosætte sig, og dét har haft en positivt afsmittende effekt på erhvervslivet, som ligeledes spirer kraftigt i området. Endvidere har ejendommens beliggenhed lige ved Ny Ellebjerg Station været af væsentlig betydning for køber, idet der inden for få år vil blive etableret metrostation.

NB! Juridisk due dilligence - Risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 30. maj 2018.

Salget af Trekronergade 126 er endnu et eksempel på, at investorerne i stadig stigende grad vender blikket mod ejendomme uden for Hovedstadens absolut mest centrale beliggenheder.

- Vi ser i stigende grad, at også andre beliggenheder, herunder Valby, vinder frem. Deres popularitet skyldes andre parametre og karakteristika, som for eksempel en spændende ejendomstype eller en god trafikal beliggenhed. Samtidig rummer ejendomme i disse områder ofte langt større potentialer, og det er i den grad også værd at nævne, udtaler Mikkel Andersen.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter