Catella har rådgivet bestyrelsen i HD Ejendomme i forbindelse med salget til Niam. I bestyrelsen er der glæde over udsigten til, at alle kreditorer for deres tilgodehavender.

Efter en årrække med med røde tal på bundlinien blev forhenværende admininistrerende direktør i Finansiel Stabilitet, Lars Jensen, i 2014 udpeget til bestyrelsesformand i HD Ejendomme i 2014.

I 2015 kunne selskabet præsentere et overskud på 57 millioner kr. Samme år solgte selskabet ejendomme for 1,2 millarder kr. Med salget af HD Ejendomme til Niam er der nu udsigt til, at alle kreditorer får deres tilgodehavender, og det glæder Lars Jensen.

- Jeg er glad for, at den opgave, som jeg påtog mig, nu er løst. Alle kreditorer får deres penge tilbage, og de, der forstsætter med at finansiere selskabet, vil fortsætte under et nyt og rekapitaliseret selskab, siger han.

NB! Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. KURSUS. Afholdes d. 10. oktober 2017.

I forbindelse med salget til Niam blev bestyrelsen i HD Ejendomme rådgivet af Catella.

- Vi værdsætter den tillid og det mandat, som Catella er blevet givet af bestyrelsen i HD Ejendomme. Catella er godt rustet til denne slags komplekse mandater som følge af vores position mellem ejendomsmarkedet og de finansielle markeder, siger Jesper Bo Hansen, der er Head of Corporate Finance hos Catella.

Allerede i 2015 forhandlede HD Ejendomme ifølge selskabets årsregnskab med en på det tidspunkt unavngiven ny ejer af selskabet, som skulle overtage 100 procent af aktierne. Dengang lød selskabets samlede gældsforpligtelser på godt 4 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032