H+Arkitekter køber endnu en klassisk arkitekttegnestue. TNT arkitekter fortsætter som datterselskab.

I foråret 2020 overtog H+Arkitekter Ole Hagen Arkitekter og med det nye opkøb af TNT Arkitekter tæller virksomheden samlet cirka 100 medarbejdere.

- TNT Arkitekter er et stærkt brand, som med sine jordnære værdier passer godt ind i vores DNA og understøtter vores vision om at udvikle arkitektur, hvor mennesker trives, siger H+Arkitekters administrerende direktør Rasmus Klause.

TNT Arkitekter er grundlagt i 1947 af arkitekt Tage Nielsen. Han arbejdede blandt andet på Le Corbusiers tegnestue i Paris inden han som 30-årig i 1944 vandt konkurrencen om en bebyggelsesplan for Bellahøj.

Generationsskifte af ejendom. Kurset afholdes den 7. september 2021.

- TBT Arkitekter er en tegnestue med 74 års historie og stolte traditioner inden for boligarkitektur og almenområdet. Med opkøbet tager vi et vigtigt skridt i vores strategi om at styrke vores position inden for denne del af markedet. Sammen kan vi udføre spændende opgaver, vi ikke er gået efter tidligere, siger Rasmus Klausen.

De 3 tidligere partnere fortsætter i TNT Arkitekter. Jakob Brandt-Nielsen og Jørgen Jørgensen som ledende medarbejdere og Martin Beck som direktør med ansvar for salg og daglig ledelse af tegnestuen og de 36 medarbejdere. Rasmus Klausen, administrerende direktør i H+Arkitekter, indtræder samtidig som administrerende direktør i TNT Arkitekter.

- Med de synergier vi kan opnå sammen med H+Arkitekter, har vi mulighed for at udfolde vores fulde potentiale over de kommende år og tilbyde vores kunder flere kompetencer og dermed endnu flere muligheder. Vi styrker bygherrerelationerne i begge lejre, og med et bredere netværk og en større kundeflade kan vi sammen åbne nye døre. Vi får et bredere fundament at stå på, siger siger Martin Beck, direktør i TNT Arkitekter.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS