Rambøll har valgt en erfaren mand fra industrien som afdelingsleder for virksomhedens byggeri- og industrikunder i Sønderjylland. Kasper Kammersgaard bliver som ny afdelingsleder for Industri & Byggeri ansvarlig for en afdeling på 20 mand i Sønderjylland med kontorer i Sønderborg og Haderslev.

Afdelingen står blandt andet bag store boligrenoveringsprojekter i Haderslev, har været bygherrerådgiver på Hotel Alsik samt det nye logistik- og servicecenter i Sønderborg og har haft en stor rolle i udviklingen af eksekveringen af den verdensberømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborg Havn.

Kasper Kammersgaard får som afdelingsleder en vigtig rolle i at fastholde Rambølls stærke markedsposition indenfor byggeri i det sønderjyske og drive Rambølls fortsatte udvikling fra at være en traditionel bygningsrådgiver til også at være betroet rådgiver på industrikundernes processer.

Kasper Kammersgaard har i sin hidtidige karriere primært arbejdet i industrien indenfor glasfiberkompositter, højspænding og komplekse stålkonstruktioner. Fællesnævneren for hans arbejde i disse brancher har været projektrelateret arbejde i form af projektsalg, projektledelse, udvikling af projektmodeller samt ledelse af en projektafdeling, og han har gennem sin karriere arbejdet tæt
sammen med rådgivende ingeniørvirksomheder i Danmark såvel som i udlandet.

”Vi er meget glade for at få Kasper Kammersgaard om bord. Han er en stærk profil fra industrien og har dermed et indgående sektorkendskab, som matcher rigtig godt med vores øgede fokus på udvikling af vores relationer til industrierne i Danmark,” siger Seniordirektør Johan Brandstrup Fegar. Rambøll har traditionelt haft stor fokus på byggeridelen hos industrikunderne. Det fokus skal
virksomheden fortsat have, men udvider nu til også at gå ind i selve hjertet af produktionen og tilbyder rådgivning på procesanlæg – herunder kravspecifikationer, kontrahering, installation og indkøring.

Virksomheden er derfor ved at opbygge et kompetencecenter inden for procesinstallationer, der skal bidrage til at sikre, at kundernes nye produktionsanlæg kommer i gang til tiden og kan producere den rette mængde i den aftalte kvalitet.

Kasper Kammersgaard får som afdelingsleder en vigtig rolle i at fastholde Rambølls stærke markedsposition indenfor byggeri i det sønderjyske og drive Rambølls fortsatte udvikling fra at være en
traditionel bygningsrådgiver til også at være betroet rådgiver på industrikundernes processer.

Han afløser Lars Chresten Møller, der efter 22 år som afdelingsleder i Sønderjylland selv har ønsket at bruge de næste år af sin allerede lange og stærke karriere i rollen som senior projektchef i Rambøll.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS