Den dansk-ejede hotelkæde, Guldsmeden Hotels, bekræfter rygterne om en udvidelse med endnu et boutique hotel. Denne gang på Guldsmedgade i Aarhus, hvor det hele begyndte for snart 20 år siden.

Guldsmeden Hotels bekræfter nu, at endnu et hotel er på vej i Aarhus. Det meddeler hotelkædens kommunikationschef, Kirsten Aggersborg.

Adressen på det kommende hotel kan ikke afsløres endnu, da projektet afventer godkendelse fra kommunen, men ifølge Kirsten Aggersborg ligger det fast, at hotellet får en central placering.

- Hotellet vil være beliggende i hjertet af Aarhus og vil rumme omkring 200 værelser, hvilket vil øge Guldsmeden Hotels' tilstedeværelse markant, oplyser Kirsten Aggerborg.

Kædens nuværende hotel i Aarhus råder over 27 værelser, men det har ifølge kommunikationschefen længe været et ønske for parret bag den succesfulde kæde, Sandra og Marc Weinert, at åbne endnu et hotel i smilets by.

 NB! Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes d. 28. november 2018. 

Guldsmeden Hotels er primært repræsenteret i København, hvor kæden har 5 hoteller. Derudover åbner endnu et hotel i en klassisk ejendom på Gullfossgade, som PFA købte i slutningen af 2017. Pensionskassen investerer i alt 200 millioner kr. i køb og ombygning af den 7.200 kvm store ejendom, som kommer til at rumme 200 hotelværelser.

Foruden de danske hoteller, er Guldsmeden Hotels til stede i Oslo, Reykjavik og Berlin. Guldsmeden Hotels råder derudover over en større udlejningsvilla på Cote d´Azur samt et resort på Bali, der drives i samarbejde med en lokal partner efter de samme værtsskabsprincipper som gælder på alle Guldsmeden Hotels.

Guldsmeden Hotels er stærkt dedikeret til bæredygtig drift i alle aspekter, og det kommende hotel i Aarhus vil ligeledes blive certificeret med Green Globe, en af de mest omfattende og krævende certificeringer indenfor branchen.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS