Yderligere 145 ungdomsboliger fordelt på 7.900 kvm er på vej på Nyhavnsgade på Østre Havn i Aalborg. Bag projektet står Plusbolig, som i forvejen administrerer mere end 3.500 lejeboliger i Aalborg, Støvring, Hobro og Farsø.

På Nyhavnsgade 1 og 2 vil Plusbolig opføre 145 ungdomsboliger, og byrådet i Aalborg har nu godkendt, at der gives tilsagn om støtte til projektet med en støtteberettiget anskaffelsessum på 161 millioner kr.

- Jeg ved, at de er ivrige efter at komme i gang derned, konstaterede rådmand for By- og Landskabsforvaltningen, Hans Henrik Henriksen, da byrådspolitikerne behandlede sagen den 24. april 2017.

NB! Ungdomsboliger i Jylland 2017-2027. Konferencen afholdes d. 6. december 2017.

De nye ungdomsboliger er tegnet af Skovhus Arkitekter og indgår som et delprojekt i den lokalplan for et 28.500 kvm stort areal på hjørnet af Nyhavnsgade og Beddingen, som Aalborg Kommune har udviklet i samarbejde med TK Development.

Lokalplanen giver mulighed for at opføre 40.000 kvm boliger i 7-10 etager. Dog skal bebyggelsesskalaen nedtrappes til eksisterende bys skala langs Nyhavnsgade, hvilket vil sige 3-7 etager.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens