Den regionale retspsykiatriske afdeling i Middelfart skal ombygges, så den kommer til at rumme 14 nye sengepladser. Regionsrådet har nu givet grønt lys til at ombygningen går i gang. Det samlede budget for ombygningen er 14,3 millioner kr.

Der er de seneste år kommet flere og flere retspsykiatriske patienter - både på landsplan og i Region Syddanmark. Men det er ikke længere muligt at rumme alle patienterne på regionens retspsykiatriske afdeling i Middelfart, der har 70 sengepladser.

Ombygningen af sengeafsnittet indebærer blandt andet, at der indrettes lokaler, hvor patienterne har mulighed for at dyrke forskellige indendørs aktiviteter, og at der etableres et stort, lukket gårdrum med mulighed for boldspil og andre udendørs aktiviteter. Samtidig bliver sikkerheden opgraderet, så den lever op til de sikkerhedskrav, som gælder for de øvrige retspsykiatriske afsnit i Middelfart.

Ombygningen går i gang i efteråret 2017, og planen er, at det nye retspsykiatriske afsnit i Middelfart står klar til indflytning senest i juni 2018.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den nye Planlov KURSUS