Gottlieb+Partners udvider med en ekstra ansættelse. Ny ejendomsstrateg er ejendomsmægler Ulla Nielsen, der skal bistå i de øgede aktiviteter med salg, udlejning, sagsbehandling og administration af erhvervsejendomme.

Ulla Nielsen har mere end 20 års erfaring med salg og udlejning af erhvervsejendomme og har tidligere været ansat hos CBRE, Gaarde Erhverv (EDC) og Notar Ejendomme.

NB! Erhvervslejeloven - ny udvikling. Konferencen afholdes d. 24. maj 2018.

- Med ansættelsen af Ulla, der er en stærk kapacitet på sit felt, kan vi fortsætte den fantastiske vækst, vi har oplevet, siden vi etablerede Gottlieb + Partners A/S i december 2017. Ulla skal sammen med det øvrige team bidrage til fortsat vækst og udvikling og sikre, at vores kunder får højeste service- og kvalitetsniveau i alle løsninger, siger Thomas Gottlieb, der er partner i virksomheden.

Gottlieb + Partners yder professionel ejendomsrådgivning til mellemstore og større virksomheder. Fundamentet for rådgivningen er udarbejdelsen af en velfunderet ejendomsstrategi, der analyserer og vurderer alle relevante parametre og omkostninger ved erhvervsejendommen. På den baggrund kan virksomheden strukturere og sammensætte en klar anbefaling for det mest optimale set-up for erhvervsejendommen.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter