M. Goldschmidt Ejendommes skruer bissen på i sag om tidligere lejer, der er blevet udsat af foged og politi og nu sagsøges for 5,5 millioner kr.

Sagen om arkitekten Mads Buhl, der har boet til leje i en 362 kvm stor lejlighed i Trekronergaarden på Grønningen 15 over for Kastellet i København, har nu taget en ny drejning.

I forbindelse med en renovering af ejendommen, som , som ejes af Goldschmidt-koncernen, opstod der i sin tid en strid mellem Mads Buhl og M. Goldschmidt, da Mads Buhl ifølge Goldschmidt nægtede håndværkere adgang til sin lejlighed for at skifte slidte vandrør ved blandt andet at kræve 200.000 kr. i kompensation.

Goldschmidt-koncernen vandt sagen i Københavns Byret, men tabte den efterfølgende i Østre Landsret. Ifølge M. Goldschmidt blev Mads Buhl dog ved Østre Landsret dømt til omgående at fraflytte sit lejemål den 31. juli. Og nu er han så blevet sat ud af lejemålet.

NB! Planloven med fokus på lokalplaner og nyeste ændringer. Konferencen afholdes d. 26. november 2019.

"Vi er meget glade for at kunne meddele, at arkitekt Mads Buhl i fredags (den 23. august 2019, red.) med fogeds og politis mellemkomst blev udsat af sit beboelseslejemål", skriver M. Goldschmidt.

"I den periode Mads Buhl har været lejer i ejendommen, har han været i konflikt med alle 3 udlejere/ejere, der alle har forsøgt at ophæve lejemålet. Han har i vores ejertid forsøgt økonomisk afpresning mod os, uddelt adskillige voldstrusler, udøvet hærværk på nyistandsatte erhvervslejemål, foretaget en lang række ulovlige og brandfarlige installationer i sit lejemål, foretaget periodevis udlejning af sit lejemål til formål vi under ingen omstændigheder kan tolerere i vores ejendomme for så afslutningsvis at aflevere lejemålet helt og aldeles molestreret og ødelagt inden han blev udsat af fogeden", lyder det videre.

Afslutningsvis oplyser M. Goldschmidt, at en allerede rejst erstatningssag opgjort til 4,5 millioner kr. nu forhøjes med 1 millioner kr., så det det samlede erstatningskrav, som Mads Buhl er sagsøgt for, nu udgør 5,5 millioner kr.

Sagen har kørt gennem flere år, og Mikael Goldschmidt har blandt andet beskyldt Mads Buhl for racisme i forbindelse med sagen.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032