Mobilhouse lancerer genhusningslejligheder i en ny serie, der kan opstilles i op til 3 etager, og som lever op til DGNB Guld certificering.

Genhusningslejlighederne har indgang med entre, toilet og køkken, endvidere kan der kobles det antal værelser på som man ønsker, i forskellige størrelser. Genhusningslejligheder er med luft til luft varmepumper, så beboerne kan holde en konstant temperatur både sommer og vinter.

Almene boliger: store projekter. Konferencen afholdes den 11. maj 2021.

- Da vi fik ideen om udvikling af Optimum-serien, lå fokus på bæredygtige og energieffektive flytbare faciliteter, som lever op til de nugældende byggetekniske krav samt til dem der stiller krav til funktionalitet, cirkulær økonomi og et godt indeklima. Modulerne i Optimum-serien bliver bygget på egen fabrik i Danmark, og vi bruger kun materialer, der er sunde for miljøet og for de mennesker, der producerer, bygger og anvender dem, siger direktør i Mobilhouse, Benny Møller.

Lofthøjden er 2,5 meter med akustiklofter som standard, sammen med hvidmalede gipsvægge. For yderligere at sikre de genhusede familiers komfort er vinduer med indbrudssikker glas og solfilm samt ekstra lyddæmpning. Lejlighederne har ventilation med varmegenvinding i alle rum.

Se mere om serien her.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter