Genesta har fået tilsagn om 1.130 milliarder kr. i den første kapitalrejsning til sin 5. fond, GNRE Core Plus Open-ended.

Den nye fond investerer i et bredt udsnit af sektorer på tværs af de nordiske lande med fokus på hovedstadsregionerne. Fonden vil investere i velbeliggende ejendomme med eksisterende cash flow, samt potentiale for yderligere værdiskabelse gennem aktiv forvaltning, skriver Genesta.

Boom i Logistik- og industri-ejendomme - udvikling og investeringer. Konferencen afholdes den 7. oktober 2021.

Fonden har ambition om markant reduktion af porteføljens CO2-aftryk, og rapporterer til det benchmarksystemet for bæredygtighed, GRESB, hvor fonden har en målsætning om at opnå 5 stjerner.

- Open-ended core plus-strategien er ideel for os. Vi vil trække på vores omfattende erfaring inden for aktiv kapitalforvaltning med henblik på at levere høje risikojusterede afkast til vores investorer, samtidig med at vi tilbyder en grad af likviditet, som closed-ended-fonde ikke kan tilbyde, udtaler Genestas administrerende direktør, David Neil.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 2. november 2021.

- Endvidere betyder fondens ”open-ended” karakter, at vi kan holde investeringerne i længere tid, hvilket giver os mulighed for at investere i, samt drage fordel af, langsigtede tendenser, tilføjer han.

SPK Pension Tjänstepensionsförening og Credit Suisse Asset Management er hovedinvestorer i fonden. Begge investorer har ligeledes været aktivt involveret i fastlæggelsen af fondens investeringsstrategi med henblik på at optimere den i forhold til institutionelle investorer. Fonden vil løbende hente kapital fra institutionelle investorer, når der viser sig attraktive investeringsmuligheder.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne