Ejendommen Vesterbrogade 24-26 er blevet ombygget og moderniseret, og nu er Gehl Architects rykket ind i ejendommen, der i forvejen huser 75 iværksættere og selvstændige samlet i arbejdsfællesskabet Republikken. Det er Dreyers Fond, der står bag moderniseringen af bygningen.

Gehl Architects, som blandt andet har kontorer i New York og San Francisco, har fået nyt hovedkvarter. De er for nylig flyttet ind i Vesterbrogade 24, som i forvejen huser det kreative miljø arbejdsfællesskabet Republikken. Med 75 selvstændige og iværksættere inden for blandt andet arkitektur, visuel design, kultur og kommunikation vil Republikken fremover dele møde- og konferencefaciliteter, café og produktionsværksted med Gehl.

NB! Copsum 2015. Arrangementet afholdes d. 20.-21. maj 2015.

- Dreyers Fond ønsker at etablere rammerne for et nyt kreativt kraftcenter – et dynamisk miljø, som både veletablerede arkitekter som Gehl Architects, der er blandt verdens førende inden for byplanlægning – og iværksættere og mindre selvstændige firmaer i Republikken, kan bidrage til og drage fordel af. Dreyers Fond støtter blandt andet arkitektbranchens udvikling og samspil med samfundet – og det ser vi netop kan udfolde sig meget konkret her på Vesterbrogade 24-26, der ud over produktionsfaciliteter, møde- og konferencefaciliteter rummer en café, der også er åben for offentligheden. Republikken har hele tiden haft et kreativt miljø, og med etableringen og moderniseringen af 4. og 5. salen får det kreative miljø bygget et ekstra lag oven på, siger Bo Rygaard, direktør, Dreyers Fond.

Stedets identitet og fleksibilitet har været afgørende for Gehl Architects’ ønske om at placere deres nye hovedkvarter på Vesterbrogade 24.

- Vi vil gerne bo her, fordi vi sammen med Republikken kan bidrage til det kreative miljø, der allerede findes i huset. Både Republikken og vi kan drage nytte af hinandens ressourcer med hensyn til lokaler, service og kompetencer. Vi holder løbende seminarer med mange deltagere fra hele verden, og har derfor brug for den fleksibilitet, der ligger i, at vi for eksempel kan benytte Republikkens konference- og mødefaciliteter, siger Helle Søholt, direktør og partner i Gehl Architects.

NB! Rådgivers ansvar, erstatning og honorering. Seminaret afholdes d. 7. maj 2015.

- Gehl Architects er midt i en spændende udvikling med stadig flere medarbejdere, og har derfor brug for mere plads. Vi har projekter i hele verden og vores kunder kommer gerne og besøger os i grupper. Dertil kommer, at vi i 2014 har åbnet 2 kontorer i USA – New York og San Francisco. Derfor har vi brug for at udvikle vores kontor til, hvad vi kalder en ”urban platform”, hvor medarbejdere, samarbejdspartnere, eksperter og forskere og vores kunder kan mødes og udveksle viden og ideer for fremtidens byer, siger Helle Søholt.

Gehl Architects får mange besøgende fra hele verden, der gerne vil opleve København. Samtidig pendler flere medarbejdere fra Sverige til København. Derfor er den centrale placering på Vesterbro nær Hovedbanegården vigtig.

NB! Udvikling af byrum - idé, eksekvering og perspektiver. Konferencen afholdes d. 10. september 2015.

Arkitekt Nanna Bering har stået bag ombygningen af Gehl Architects’ nye lokaler, der ligger på 4. og 5. sal. Grundtanken i indretningen af de nye lokaler er det såkaldte ”aktivitetsbaserede” design.

Dreyers Fond ejer ejendommen Vesterbrogade 24-26. Sammen med Dreyers Fonds øvrige ejendomsportefølje er disse forretningsaktiviteter fundamentet for Dreyers Fonds uddelinger.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter