Rådgivningsvirksomheden Gaihede, ingeniører & arkitekter, har fået ny administrerende direktør. Det sker for at fortsætte den overordnede positive udvikling i den 17 år gamle virksomhed, som er en større spiller inden for rådgivning på renoveringsområdet i og omkring København.

Jacob Sachse er fratrådt, og Gaihede har ansat en ny administrerende direktør, der er begyndt i dag. Det er den 55-årige Mogens C. Ramsløv, der senest har været underdirektør i Tivoli med ansvar for drift og byggeri.

- Vi har i 2019 haft udfordringer i forhold til et stabilt flow i vores samlede ordreportefølje. Det er ærgerligt, da vi efter et par turbulente år faktisk er kommet i mål på mange parametre. Vi leverer kvalitet i projekterne og har en sammentømret og professionel medarbejderstab, der gør det godt. Men en virksomhed af vores størrelse skal hele tiden have mange opgaver i gang og på vej ind. Og her skal vi gøre det bedre, siger formand for bestyrelsen i Gaihede, Peter Spøer.

For at give mere fremgang på dette område og samtidig give et yderligere kvalitets- og serviceløft for kunderne, kommer der nu en ny person i spidsen. Valget er faldet på Mogens C. Ramsløv, som i en årrække har været en del af den ekspansive del af den københavnske byudvikling som ansvarlig for bygge- og anlægsområdet i Tivoli.

Erfaren bygningsingeniør og leder

Mogens er uddannet bygningsingeniør i 1989, og har siden taget to HD-uddannelser med fokus på blandt andet ledelse og organisering.

I de seneste 9 år har han arbejdet som underdirektør i Tivoli med ansvar for Drift, Sikkerhed og Udvikling. Her har han opbygget en professionel projektorganisation for håndtering af forlystelseshavens mange bygge- og anlægsopgaver.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

Før det har han haft ledelsesopgaver i forskellige virksomheder blandt andet som anlægsdirektør i virksomheden Banedanmark Entreprise og planlægningsleder i Øresundskonsortiet. Han har solide rødder og netværk i byggebranchen.

Ifølge bestyrelsesformand Peter Spøer er han den rette profil til at give Gaihede et stort skub fremad.

- Mogens har som bygherre og i andre roller inden for bygge og anlæg den erfaring og netværk til at få en virksomhed som vores helt op i omdrejninger i forhold til renovering i København, siger han.

Glæder sig til opgaven

Mogens glæder sig til jobbet og er både fyldt med idéer og er samtidig ydmyg.

- Gaihede er en solid og fin virksomhed inden for renovering. Og jeg har dyb respekt for den indsats, det har krævet at nå dertil. Gaihede er kendt for at levere et ordentligt produkt med gennemprøvede og sikre løsninger. Det kræver dygtige medarbejdere. Men virksomheden har brug for at komme op i gear med øget fokus på kundeservice og udvikling af nye opgaver. Det er jeg sikker på, at jeg med min erfaring i branchen og med ledelse kan stå i spidsen for. Det er en opgave, som vi skal løse sammen i Gaihede, siger den nye administrerende direktør.

Fra i dag er ledelsen i Gaihede, ingeniører & arkitekter; administrerende direktør Mogens C. Ramsløv og teknisk direktør Jesper Krog.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS