Efter 300 år hos den samme familie er et fynsk slot blevet sat til salg hos liebhavermægleren Lilienhoff for 40 millioner kr.

Gyldensteen hedder den historiske, fynske hovedbygning, der ifølge Boliga netop er kommet til salg Til slottet hører blandt andet en voldgrav og en bro der er renoveret sidste år. Broen fører én ind på gårdspladsen til renæssancebygningen, der oprindeligt er bygget i 1640.

Prisen for Gyldensteen er 40 millioner kr., men ejendommen rummer også værelser, kamre, pejsestuer, 3 køkkener og flere biblioteker fordelt på 1.600 kvm. En af stuerne, Salen, har både silkevægge, pejs og stuk, skriver Boliga.

NB! Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

Det er dog ikke kun bag de udsmykkede gavle og aldrende mure, man finder noget langt ud over det sædvanlige. Egen park hører der til - og så selvfølgelig skov. Ligesom man kan tilkøbe sig yderligere jord.

2 driftsbygninger får man også med - hvor den ene har 2 hestebokse.  Derfra kan man så ride ud i den lokale natur - medmindre man trækker mod den nærmeste by: Bogense. Ifølge salgsopstillingen er Gyldensteen gået i arv i den samme familie i omtrent 300 år.

Gyldensteen er dog ikke den eneste noble bygning, der netop nu er til salg på Fyn. Nakkebølle Gods på Sydfyn blev i januar sat til salg, men her skal man have endnu mere op af lommen. Det er nemlig udbudt til salg for 90 millioner kr.

Se Gyldensteen her.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter