Efter 25 år som ejer af Catering Danmark solgte Henrik Nygaard i sommeren 2016 virksomheden til Færch-familien fra Holstebro. Nu har han fået øjnene op for boligudvikling i Odense.

Da Henrik Nygaard i sommeren 2016 solgte sin virksomhed Catering Danmark til Færch-familien blev han økonomisk uafhængig, og siden har han ifølge Ugeavisen Odense fået mange henvendelser.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninge og tilskud. Konferencen afholdes d. 28. maj 2019.

- I tiden efter salget af Catering Danmark, oplevede jeg, at jeg i lang periode fik mere end 200 mails fra personer, der ønskede at lave business med mig. Mange af de mails var fra personer, der ville have mig med ind som investor i deres virksomhed eller virksomhedsejere, der mente jeg kunne bidrage med viden omkring det at udvikle en virksomhed, siger Henrik Nygaard til Ugeavisen Odense.

Det er dog mest ejendomsprojekter, der lige nu trækker. Henrik Nygaard er i gang med at lave 14 lejligheder i et 3 etager højt byggeri på grunden, hvor Storm Cykler lå i Kochsgade, og ifølge Ugeavisen Odense har han flere nye boligprojekter klar på tegnebrættet og leder derfor efter de rigtige grunde i Odense at placere projekterne på.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.