Milling Hotels kan endnu en gang fremvise et regnskab, der vidner om fortsat succes for hotelkæden. Årsregnskabet for 2016 viser et overskud på 13,6 millioner kr. før skat mod 11,4 millioner kr. før skat i 2015.

Det er en vækst på knap 20 procent og imponerende 108 procent i forhold til resultatet i 2014. Virksomheden med hovedsæde i Odense har samtidig opnået en bruttofortjeneste på 52,8 millioner kr. mod 48,2 millioner kr. i 2015.
 
- Vi er meget tilfredse med resultatet. Det viser tydeligt, at vi stadig er dygtige til at justere vores forretning efter de behov, der konstant opstår, og at vi investerer og disponerer vores kræfter rigtigt, siger ejer Jan Milling.

NB! Hotelmarkedets udvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 2. maj 2017.

Milling Hotels omfatter i alt 7 hoteller på Fyn, Lolland og i Jylland. Tilsammen har disse hoteller haft en stigning på 5 procent på møde- og konferenceaktiviteter, og samtidig er antallet af overnattende gæster steget med 50 procent de sidste 3 år.

Det nyeste hotel i kæden er Hotel Gestus i Aalborg, som Milling Hotels overtog den 1. oktober 2016. Hotellet havde i flere år kørt med underskud, men efter at være blevet renoveret og fået en ny stil samt nyt navn, har hotelparret vendt udviklingen.

Virksomhedens fortsatte succes og dette års resultat styrker ejerne i troen på fortsat vækst på landsplan - gerne med et hotel i hovedstadsområdet.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri