I slutningen af november 2018 bliver der mulighed for at byde på en 1.971 kvm stor, nordfynsk friskole. Her kommer den på tvangsauktion.

Den tidligere Klinte Natur- og Idrætsfriskole er nemlig begæret på tvangsauktion, og når den afholdes i slutningen af november 2018, vil der være mulighed for at byde på de i alt 1.971 kvm på Fyn. Det skriver boligsiden Boliga.

Dermed er der også en ejendom på markedet, der adskiller sig markant fra de villaer, man ellers typisk ser på salgslisterne. Og hele 150 elever vil man i princippet kunne undervise, hvis man bliver højeste byder på den nordfynske ejendom, når hammeren falder i Retten i Odense.

Ejendommen ligger på en 14.842 kvm grund og rummer både lærerværelse, skolekøkken, gymnastiksal, kontorer og en børnehave.

NB! Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

- Det er ikke farligt eller svært at købe på tvangsauktion, men man skal sætte sig ordentligt ind i handelsformen, før man møder op i retten. Det kræver, at man gør sit hjemmearbejde, ser ejendommen, og at man får den nødvendige rådgivning. Tilgengæld er der ofte en god mulighed for at få ejendommen til en lidt lavere pris, end hvis man skulle købe den i almindelig fri handel, siger Trine Peters, afdelingsleder for tvangsauktionssiden itvang.dk.

Tidligere opgørelser fra boligsiden Boliga har da også vist, at huse solgt på auktion oftere går til lavere priser end tilsvarende solgt på vanlig facon.

Se mere om auktionen her.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri

Den nye Planlov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS