Investeringsselskab står bag nyt boligprojekt med 124 lejligheder. De lokale politikere skal den 13. august 2019 tage stilling til et nyt plangrundlag for projektet.

Ifølge fyens.dk står investeringsselskabet Alma Property bag et 12.324 kvm stort boligprojekt ved Munkebo Bycenter. Den 13. august 2019 skal politikerne i Miljø-, Natur- og Teknikudvalget i Kerteminde Kommune tage stilling til et nyt plangrundlag for projektet.

Alma Property har ønsket at ændre i projektet. Blandt andet er en del af boligbebyggelsen flyttet syd for centerbygningerne og højden på boligbebyggelsen er hævet. Ændringerne i projektet er så væsentlige, at der reelt er tale om udarbejdelse af nyt plangrundlag. Det er endnu ikke klarlagt, hvor meget af det tidligere udarbejdede materiale, der kan benyttes i det nye plangrundlag.

NB! Odense: De store projekter. Konferencen afholdes d. 10. december 2019.

- Noget af det jeg i hvert fald er interesseret i, det er, hvad det er for en type boliger, de vil bygge. Skal det være luksusboliger, eller er det billige boliger, siger formand for Miljø-, Natur- og Teknikudvalget, Jesper Hempler.

Det ny projekt består af 124 lejligheder i op til 6 etager rundt om Munkebo Bycenter. Lejlighederne varierer i størrelse og antallet af værelser fra 1 til 5.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter