I september sidste år meddelte Freja Ejendomme, at Karen Mosbech efter 12 år i spidsen for Freja Ejendomme havde besluttet sig for at fratræde stillingen som adm. direktør. I dag kan Freja Ejendomme offentliggøre navnet på den kommende administrerende direktør.

I dag kan Freja Ejendomme fortælle, at den kommende administrerende direktør for statens ejendomsselskab bliver Christina Jørgensen, som tiltræder stillingen 1. juni. Indtil da fortsætter Karen Mosbech som administrerende direktør.

- På bestyrelsens vegne er jeg rigtig glad for at kunne byde Christina Jørgensen velkommen til Freja Ejendomme. Christina har omfattende erfaring med alle dele af værdikæden i ejendomsbranchen, og er den ideelle kandidat til at tage over efter Karen Mosbech. Jeg og resten af bestyrelsen ser frem til vores fremtidige samarbejde, siger Hans J. Carstensen, bestyrelsesformand i Freja Ejendomme.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 15. april 2021.

Christina Jørgensen har en solid baggrund i ejendomsbranchen, hvor hun har fungeret som både entreprenør, rådgiver og bygherre. Christina Jørgensen er uddannet bygningsingeniør (IHK 1990) og har i mere end seks år haft ansvaret for projektudvikling i MT Højgaard – de sidste 3 år som direktør for Projektudvikling & OPP (offentlige, private partnerskaber). I dag yder hun strategisk bygherrerådgivning via eget selskab.

- Jeg har med interesse fulgt de flotte resultater, som Freja har opnået under Karen Mosbechs ledelse, og jeg ser det som et stort privilegie, at skulle fortsætte denne udvikling sammen med Carsten Rasmussen og hele organisationen. En organisation som er respekteret for at være både dedikeret, ordentlig og præget af høj faglighed, siger Christina Jørgensen.

- Jeg har arbejdet med ejendomme i mange år, og når man som jeg brænder for bæredygtig og værdiskabende udvikling, så tror jeg ikke, at der findes en mere spændende stilling i branchen. Jeg glæder mig til at tiltræde den 1. juni, uddyber hun.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS