Forsvarets Ejendomsstyrelse har sat 3 ejendomme med et samlet areal på 800 kvm til salg. Ejendommene er en del af De Grå Stokke, der er beliggende i hjertet af København, midt i det historiske Nyboder. Tilsammen rummer de 10 lejligheder.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse udbyder nu 3 ejendomme i det centrale København. Ejendommene er en del af De Grå Stokke midt i Nyboder. Den ældste del af Nyboder blev af Christian den 4. opført i 1631 til brug for flådens faste håndværkere, matroser og underofficerer. De ejendomme, der udbydes til salg, er en nyere del af Nyboder, der i sin nuværende form er opført omkring 1890.

- Byhusene har gennemgået en omfattende renovering i perioden efter 2006, med blandt andet nye skiffertage, ny isolering og nyindrettede bade og køkkenfaciliteter. Byhusene er i dag indrettet som små udlejningsejendomme med 2 til 5 lejligheder, med mulighed for anvendelsesændring til brug for 1 eller 2 familier og evt. opdeling i ejerlejligheder. Til alle ejendomme hører et gårdareal, hvor køberne har mulighed for at skabe og indrette deres eget uderum, skriver Forsvarets Ejendomsstyrelse.

NB! Finansiering af ejendom. Konferencen afholdes d. 21. februar 2017.

- Her er således en enestående chance for at erhverve en bolig eller en lille byejendom i den mere rolige del af København, tæt ved Amalienborg Slotsplads og Kastellet - i gåafstand fra Nyhavn og det hele centrale København, skriver styrelsen videre.

Styrelsen oplyser, at de enkelte byhuse alle er ledige for nye ejere. Byhusene er fredede og har tidligere tjent som udlejningsboliger for Forsvarets personale. Hver bygning i De Grå Stokke er i dag udstykket i 1-5 lejligheder. Fysiske ændringer af lejlighederne, herunder ændringer af vægge, kan ikke foretages uden forudgående tilladelse fra Kulturstyrelsen.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS