Fokus Asset Management har udnævnt Michael Rønnelund som vicedirektør for selskabets danske aktiviteter, mens Morten Madsen udnævnt til nordisk vicedirektør.

Fokus Asset Management offentliggør i dag udnævnelsen af Michael Rønnelund som Chief Operating Officer (COO) for den danske virksomhed. Michael Rønnelund efterfølger Morten Madsen, der er udnævnt til nordisk COO i Fokus Group Investments. Michael Rønnelund har været i firmaet siden 2021 som Head of Fund Management.

- Michaels stærke lederskab og ledelsesevner gør ham velkvalificeret til at drive væksten af vores danske forretning, siger Tonny Nielsen, administrerende direktør og partner.

Morten Madsen, nuværende vicedirektør og partner i Fokus Asset Management, tiltræder en ny stilling som nordisk vicedirektør hos Fokus Group Investments.

- Morten har gjort et stort stykke arbejde med at integrere og implementere operationelle effektiviseringer på tværs af den danske organisation, og det er en enorm vækst siden 2016. Morten vil nu fokusere mere på at levere vores nordiske vækstambitioner på vegne af vores kunder, udtaler Tonny Nielsen.

Hillerød - projekter og byggeri til 2030. Konferencen afholdes den 3. maj 2023.

Michael Rønnelund tiltræder sin nye rolle med virkning fra i dag, den 1. februar 2023.

Samtidig vil Tonny Nielsen, administrerende direktør/Partner, dele sin tid ligeligt som administrerende direktør for Fokus Asset Management og nordisk administrerende direktør for Fokus Group Investments, hvilket sikrer, at begge virksomheder får det fulde udbytte af hans ledelse og ekspertise.

Fokus Group Investments har desuden for nylig udnævnt Emma Movitz til nordisk finansdirektør og Martin Månsson som nordisk marketingdirektør.

- Disse udnævnelser er endnu et vidnesbyrd om vores langsigtede engagement over for vores investorer i etableringen af Nordens førende investerings- og kapitalforvalter, siger Tonny Nielsen.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS