Blandt Københavns bydele er der stor forskel på, hvor mange af de solgte lejligheder, der kan få tilføjelsen "solgt" på vinduernes mæglerskilt inden for de første 3 uger på markedet, viser en opgørelse fra boligsiden Boliga.dk.

Generelt er der en større andel af lynsalg for ejerlejligheder end huse i København, men der er store forskelle fra postnummer til postnummer. Det skriver Boliga.

Der er flest lynsalg på Nørrebro og i nabobydelen Nordvest, hvor henholdsvis 46 og 45 procent af de handlede lejligheder højst nåede op på en liggetid på 21 dage. Altså var køberne i bydelene nogen af de hurtigste til at sige "ja tak", når den rigtige lejlighed bød sig til.

NB! Nørrebro og Nordvest: Udvikling og investeringer 2017-2027. Konferencen afholdes d. 14. september 2017.

Og det er da også de 2 bydele, der generelt har de korteste salgstider for lejligheder. Lige over 1,5 måned tog det i gennemsnit at sælge i bydelene.

Mens det går hurtigt på multikulturelle Nørrebro og i lillebror Nordvest, så går det mere roligt i bydele som Frederiksberg, hvor lige over 1 ud af 5 lejligheder blev solgt som lynsalg.

Den laveste andel af lejligheder solgt som lynsalg finder man i Nærum nord for København, hvor det var 8 procent af de solgte boliger, der røg på under 3 uger, oplyser Boliga.dk.

NB! Boligudvikling i København 2017-2027. Konferencen afholdes d. 12. september 2017.

Det er dog ikke her, man finder de længste salgstider. Det var i Blokhus, hvor det i gennemsnit tog 483 dage at finde en køber til lejlighederne, mens det i Horsens tog 258 dage.

Se, hvor mange lynsalg af lejligheder der var i dit drømmeområde her.

Se, hvor lang en salgstid der var på lejligheder i dit drømmeområde her.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS