Finske UMA Workspace åbner 2.000 kvm kontorhotel i det centrale København i september 2018, og flere fælles kontorområder følger efter inden for 2 år.

Finske UMA Workspace er klar til at udfordre markedet for kontorhoteller i København.

- Vi går ind i det danske ejendomsmarked aggressivt, hurtigt og med store ambitioner, siger administrerende direktør Keith Silverang.

Den traditionelle måde at arbejde på er under hastig forandring. Både mindre startups og større virksomheder har ikke længere brug for permanente og dyre kontorlokaler, men kræver derimod i højere grad end for bare få år siden nye, fleksible faciliteter. Finske UMA Workspace er en del af det børsnoterede selskab Technopolis. De kommer til Danmark med 36 års erfaring med fælles arbejdsområder og et koncept, der ifølge Keith Silverang passer til netop denne tendens – og det danske marked har et stort potentiale.

- Coworking spaces er stadig meget nyt i København, og derfor er vækstpotentialet ekstremt stort. Der er en del af de mere traditionelle kontorhoteller i hovedstaden, men kun meget få coworking spaces. Derfor kigger vi allerede nu på adskillige andre potentielle locations i København, siger Keith Silverang.

NB! Erhvervslejeloven: Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Konferencen afholdes d. 23. oktober 2018.

Et coworking space er et område, hvor du som medlem har dit eget kontor eller blot en arbejdsstation i et åbent lokale. Køkken, mødelokaler, reception og loungeområder deler du med de øvrige medlemmer. Hos UMA Workspace er der erfarne ansatte til at sikre specialiserede netværksløsninger, professionelle kaffemaskiner, højkvalitets IT-løsninger m.m., så det administrative kører fuldstændig problemfrit. Og netop sikkerheden for, at du som medlem blot skal koncentrere dig om dit arbejde, er essentiel for UMA Workspace:

- Vores største konkurrenceparameter er kundeoplevelsen. De fleste coworking spaces går mest op i at være et cool sted, men som medlem hos UMA Workspace skal du – ud over at stedet er effektivt administreret, centralt beliggende, økonomisk rentabelt og lækkert indrettet – opleve, at der bliver taget personligt hånd om dig og de ønsker, du måtte have. Vi har stor erfaring med at skabe fælles arbejdsområder, der skaber netværk. Det er, hvad vi har specialiseret os i siden starten i 1982, siger Keith Silverang.

Det nye coworking space få meter fra Strøget åbner til september, men ambitionen er at åbne endnu flere working spaces i København de kommende år. Alle de bygninger, der skal huse de såkaldte UMA Workspaces, vil blive lejet i omkring 5 år ad gangen for at skabe fleksibilitet. Normalt er lejeperioderne i dette marked betydeligt længere. Technopolis har den finansielle styrke, et godt omdømme og en solid erfaring, der gør det muligt for dem at forhandle kortere kontrakter til gavn for kunderne. Virksomheden har øremærket 225 millioner kr. til at opbygge et netværk af 20 UMA workspaces i de største byer i Norden og Østersøregionen inden udgangen af 2020.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter