DN Erhverv har for Finansiel Stabilitet formidlet salget af 69 kollegielejligheder i Universitetsparken ved Roskilde Universitet.

DN Erhverv har for Finansiel Stabilitet formidlet salget af 69 kollegielejligheder i Universitetsparken ved Roskilde Universitet. Bygningen har et samlet areal på 3.613 kvm. hvoraf 327 kvm er erhvervslejemål og de resterende 3.286 kvm er boliger. Der er tale om den fuldt udlejede kollegieejendom Universitetsparken 3, der er opført i 2006 med central beliggenhed ved RUC og Trekroner station. Ejendommen består ud over de 69 ungdomsboliger desuden af 2 erhvervslejemål.

Køberen af kollegieejendommen i Roskilde er en privat investor fra København.

Salgschef Peter Westphall, Finansiel Stabilitet, glæder sig over, at salget af kollegieejendommen er gået over al forventning samt til den udbudte pris på 32 millioner kr.

- Det var vigtigt for os at vælge en mægler, der forstod sig på salget af ungdomsboliger, herunder støttet byggeri. At vi valgte DN Erhverv som mægler faldt os naturligt, fordi DN Erhverv tidligere har formidlet ungdomsboliger og har stor erfaring samt et bredt købernetværk til dette segment, siger Peter Westphall.

- Markedet for boligudlejningsejendomme, herunder ungdomsboliger, er p.t. gunstigt, og da netop denne investeringstype hører blandt vores specialer, og hvortil vi råder over en bred køberskare, har vi været i stand til at afhænde ejendommen til udbudsprisen. Det er ikke sædvane, da der i markedet normalt er forventninger om rabat i forhold til den udbudte pris, siger Thomas Ruhoff, Statsautoriseret Ejendomsmægler hos DN Erhverv.

NB! ByensEjendom afholder konferencen: 5. Årlige Campusbyggeri for 55 milliarder. Konferencen afholdes d. 25. februar 2014

NB! ByensEjendom afholder konferencen: 4. årlige Udvikling og Investeringer i Roskilde. Konferencen afholdes d. 4. marts 2014


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.