Med en investering på et 3-cifret millionbeløb opnår Anders Holch Povlsen gennem selskabet Heartland 25 procent medejerskab af FC Midtjylland. Det gør det muligt at iværksætte en række strategisk vigtige byggeprojekter.

Anders Holch Povlsen bliver medejer af FC Midtjylland gennem en kapitaludvidelse. Den store millioninvestering, som ifølge Ekstra Bladet er på 125 millioner kr, skal blandt andet bruges til opførslen af et topmoderne træningsanlæg, som skal huse både Superligatruppen, Akademiet og Guldminen, ligesom FC Midtjylland hen over sommeren påbegynder en udvidelse af hovedtribunen på MCH Arena med nye loungefaciliteter og øget tilskuerkapacitet.

– Vi er glade og stolte over, at en så ambitiøs investor som Heartland ser potentialet i FC Midtjylland. Vi er ikke i tvivl om, at den nye sammensætning af ejerkredsen samlet vil bidrage væsentligt til at løfte FC Midtjylland til næste niveau, udtaler FC Midtjyllands bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 17. november 2021.

FC Midtjylland har netop præsenteret tankerne bag byggeprojekterne og Heartlands investering i klubben på et pressemøde på MCH Arena.

– Vi tror meget på drømmen, drivkraften og de menneskelige værdier, som også afspejler sig i vores tilgang til investeringer. Derfor er vi glade for at kunne være med til at skabe nogle nye gode rammer for mange af de unge mennesker, der med talent og vedholdenhed kan gå hen og blive rollemodeller, også for områdets børn og unge, udtaler Anders Holch Povlsen.

Med udvidelsen af hovedbygningen på MCH Arena etableres der yderligere 2 etager. Den ene som en kæmpe lounge og den anden med 10 store skyboxe.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS