Trods bankers stramnig af kravene til købernes udbetaling oplever FB Gruppen igen større interesse fra købere, efter at projektsalget i april faldt med 50 procent.

Ifølge indehaver og stifter af FB Gruppen, Hans-Bo Hyldig, går det hårdest ud over samfundets svageste, år banker og realkredit strammer kravene til købernes udbetaling. Det skriver Børsen.

Han oplevede et fald i salget af projektboliger i april 2020 på 50 procent, men det er ved at vende igen, men salgstallene kommer fra et lavt udgangspunkt.

Ny trend: Små boliger. Konferencen afholdes d. 21. januar 2021.

- Vi er tilbage på niveauet fra februar, og generelt er boligsalget kun dykket med 20 procent, siger Hans Bo Hyldig til Børsen.

- Vi mærker stor interesse, men kunderne køber ikke som tidligere på grund af bankerne. Det er bankernes udlånsvillighed, der påvirker ejendomsmarkedet, siger han videre.

FB Gruppen byggede i 2019 918 boliger i Københavns Kommune, hvliket svarer til cirka 14 procent af markedet. Samme år omsatte FB Gruppen for godt 2 milliarder kr. og fik et overskud på 399 millioner kr.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS