I december 2014 solgte TK Development byggeretter for 95 millioner kr. på Teglholmen til FB Gruppen, som er klar til at stikke spaden i jorden til et 18.300 kvm stort boligbyggeri i 3-5 etager.

Arkitema har sat stregerne til byggeriet, Teglholmbyen, med 187 leje-lejligheder, som FB Gruppen udvikler med henblik på at aflevere et et nøglefærdigt og udlejet byggeri til PKA, som investerer 440 millioner kr. i projektet.

NB! Udvikling af Nordhavn for 90 milliarder. Konferencen afholdes d. 29. januar 2015.

- Vi bygger stort set med de samme underentreprenører, som har opført Artillerigården og Brygge Blomsten, som vi ligeledes har solgt og bygget til PKA, oplyser Hans-Bo Hyldig, administrerende direktør for FB Gruppen.

Det 10.500 kvm store og 240 millioner kr. dyre Artillerigården, der er tegnet af Mangor & Nagel med Midtconsult som ingeniør, stod færdig på Islands Brygge i sommeren 2014 og er fuldt udlejet. Brygge Blomsten, som består af 58 leje-lejligheder fordelt på 15 etager, er klar til indflytning i sommeren 2015, hvorefter udlejningen af de 187 lejligheder i Teglværksbyen skydes igang. Teglværksbyen forventes at stå færdig i foråret 2016.

- Der er en stor efterspørgsel efter boliger i især København, og den vil kun blive større i årerne, der kommer, og derfor er boligmarkedet omkring Storkøbenhavn attraktivt at investere i. Teglholmen er ved at udvikle sig til et nyt og spændende område af København, og derfor er efterspørgslen efter en bolig stor. Så det er et område vi tror på og forventer os meget af, siger ejendomschef i PKA Nikolaj Stampe.

PKA har inden for de seneste 2 år investeret knap 2 milliarder kr. i opførelsen af over 1.100 lejligheder i København.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Fremtidens betonbyggeri

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS