Efter knap 30 år i et lejemål på hjørnet af Havnegade og Torvegade i Esbjerg, rykker EY sine sine 35 ansatte i byen ind i kontorfællesskab ejet af pensionsselskab

Ifølge JyskeVestkysten flytter EY sine 35 ansatte til PFA Ejendommes kontordomicil på Bavnehøjvej. EY får omkring 600 kvm i en fløj på kontorhusets 1. etage i bygningen, hvor Rambøll udfylder det meste af pladsen.

- Vi har været i Havnegade siden 1993, og over tid er der sket meget med den måde, vi arbejder på. I det nye domicil får vi et fleksibelt kontor, som understøtter den dynamik, der præger vores hverdag. Vi får væggene væk, kontoret indrettes i forskellige zoner, hvor vi får bedre mulighed for at arbejde i teams, ligesom vi får pladser til at holde kundemøder samt stillerum, siger Morten Østergaard Koch, afdelingsleder EY i Esbjerg, til JyskeVestkysten.

HORSENS: De store projekter. Konferencen afholdes d. 24. marts 2020.

Blandt de øvrige lejere i ejendommen er Danske Andelskassers Bank, Stadsing og Bureau Veritas. Det er Colliers, som har formidlet udlejningen til EY, og ifølge René Neesgaard, direktør og partner i Colliers, rummer ejendommen fortsat ledige lejemål fra 300 til 1.000 kvm.

I alt omfatter bygningen 11.100 kvm fordelt på 7 etager. Dertil kommer godt 900 kvm kælder. Ejendommen blev i perioden 2015-2017 opført af Casa og er tegnet af Pluskontoret Arkitekter og Transform med Rambøll som ingeniør.

Ejendommen på Havnegade 33, som EY forlader, er ejet af Dansk Ejendomsfond I, som igen er ejet af AP Pension, Pædagogernes Pension og Velliv, Pension & Livsforsikring.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked