Den 15. marts 2024 indvies det første og største EU-støttede parkerings- og opladningscenter Recharge City ved aførsel 57 i Horsens Syd.

Opførelsen af Europas første og største parkerings- og opladningscenter med EU-plancerficering nærmer sig sin afslutning. Det store, sikrede parkeringsanlæg med 450 parkeringspladser til lastbiler er åbnet og mange aktører i Recharge City har også åbnet dørene til deres nye lokation på
det 270.000 kvm store område.

Ambitionen er at  sætte nye standarder for transportbranchen med fokus på sikkerhed, velvære, forbedret arbejdsforhold for chauffører samt ikke mindst bæredygtig udvikling i transportbranchen.

Stedet indeholder Zleep Hotel, Carl’s Jr. Café Gnist, Danmarks største Circle K, fitness, kontorbygninger, tankanlæg, ladestandere, værksteds- og vaskeområder for tung trafik, gode toilet- og badeforhold samt udendørs opholdsområder.

Ideen bag Recharge City er født af en lokal projektudvikler med rødder i transportbranchen, der har et ønske om at skabe flere og bedre  arkeringsfaciliteter, forbedre arbejdsforhold samt øget velvære og trivsel for lastbilchauffører. Det er projektudviklings- og investeringsvirksomheden Mortensen, der står bag Recharge City med politisk opbakning fra Hedensted Kommune og Horsens Kommune. Projektet påbegyndes i 2. halvår 2022.


Logistik og industri - fart på nye muligheder

Afholdes 5. september 2024

Klokken 09.00 - 12.35

Endnu ikke fastsatEndnu ikke fastsat, Offentliggøres snarest, 1000 København


Baggrund

Efterspørgselen efter moderne lager-, logistik- og produktionsfaciliteter ligger fortsat højt. Dette medfører stigende priser og en meget lille tomgang i de bedste ejendomme, da virksomhederne søger plads til øget nethandel, optimering af forsyningslinjer og…

Læs mere om programmet

Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032