Landets mest moderne Netto på 1.500 kvm åbner i Esbjerg, når kæden i 2016 afløser Føtex i Storegade. Samtidig investeres der yderligere i at udvikle Esbjergs anden Føtex i Smedegade

Netto afløser Føtex i Storegade i Esbjerg, og direktør i Netto Danmark Brian Seemann lægger ikke skjul på, at han ser overordentligt meget frem til at byde velkommen i en butik, der bliver dobbelt så stor som en almindelig discountbutik.

- Vi har i efterhånden flere år ledt efter nye store lokaler i Esbjerg. Med næsten 1.500 kvm bliver det et vaskeægte ferskvaremekka, og vi glæder os rigtig meget til at kunne supplere vores eksisterende butikker i byen med det, der bliver Jyllands største Netto, siger Brian Seemann.

NB! Vejle - byudvikling for 11 milliarder 2016-2026. Konferencen afholdes d. 4. februar 2016.

Inden de første kunder går gennem skydedørene til den gul-sorte kæde, venter der en omfattende ombygning, som begynder i foråret. Dagligvarebutikkerne i Danmark har fået vokseværk, og det gælder også for Netto og Føtex. Mens rammerne på Storegade passer perfekt til en moderne Netto, så var lokalerne imidlertid blevet for små til at gennemføre Føtex-konceptet fuldt ud.

Men ændringen betyder ikke, at Føtex forlader Esbjerg, forklarer salgsdirektør i Føtex Jan Larsen. Tværtimod bliver der skruet op for ambitionerne i Esbjergs anden Føtex.

NB! Byudvikling for 13 milliarder i Sønderborg. Konferencen afholdes d. 1. december 2015.

- Fremover samler vi kræfterne om Føtex Smedegade, og vi investerer fortsat i videreudviklingen af butikken. Blandt andet opdaterer vi inventaret med nye og højere reoler, posthuset fortsætter, og så ruller vi en ny serie med lokale danske varer ud. Så udover, at esbjergenserne kan glæde sig til landets mest moderne Netto, kan de også se frem til den gode føtex-kvalitet for fuld udblæsning, siger Jan Larsen.

Føtex Storegade beskæftiger i dag godt 50 medarbejdere. Dansk Supermarked arbejder på at tilbyde alle berørte medarbejdere ansættelse i koncernens øvrige forretninger i området.

Kunderne kan fylde varer i Føtex-poserne i varehuset på Storegade frem til marts 2016. Herefter tager håndværkerne over og omdanner bygningerne til den nyeste Netto-butik, der slår dørene op i senere på året.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens