Erik Bo Andersen tiltræder den 1. maj 2018 som projektudvikler og tæt samarbejdspartner med Jesper Skovsgaard i ledelsen af ejendomsudviklingsfirmaet 2E Group, der har hoved- og salgskontor i Aalborg samt 3 salgskontorer i Storkøbenhavn.

Siden han stoppede sin profesionelle fodboldkarierre har den tidligere landsholdsspiller, Erik Bo Andersen, gennem flere år beskæftiget sig med ejendomsudvikling. Senest som direktør i selskabet EB Holding Randers. Den den 1. maj 2018 tiltræder han som projektudvikler i 2E Group.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 19. april 2018.

- Vi ser meget frem til at få Erik på holdet. Erik har betydeligt kendskab til ejendomsudvikling fra sin tid som selvstændig, og Erik kender også til planforhold med videre fra sin tid i byrådet i Randers Kommune. Og Erik har ikke mindst den rette indstilling og vindermentalitet, der skal til for at ligge i toppen ”ejendomsligaen”, som vi agter at forsætte med. Læg dertil Eriks meget hyggelige væsen som gør, at vi har rigtig god kemi. Og vi ser begge meget frem til tæt samarbejde om de mange opgaver, vi skal i gang med – og ikke mindst alle projektmuligheder, vi skal have opdyrket, som ligger og venter på os forude, udtaler Jesper Skovsgaard indehaver og administrerende direktør i 2E Group.

2E Group har fokus på udvikling af boliger på gode beliggenheder i storbyer som Aarhus, Aalborg og Storkøbenhavn.Boligerne sælges enten til professionelle ejendomsinvestorer, ejendomsfonde eller som private ejerboliger via ejendomsmæglerfirmaet 2E Bolig Projektsalg, der er kendt fra blandt andet TV2-programmet ”Nybyggerne”, hvor 2E igennem de seneste 3 år har leveret boligerne, der dystes om.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland