C.F. Møller Architects har i dag gang i 100.000 kvm byggeri med fokus på anvendelsen af massivtræ i Sverige og England. Hør mere på konferencen "TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi" den 16. april 202020.

Højhuse af træ eller kombinationsløsninger, hvor træ indgår som et væsentligt konstruktionselement, er ikke helt ualmindeligt i blandt andet Norge og Sverige. Erfaringer fra udlandet kan sagtens overføres til Danmark og konceptet er nu også på vej her til landet.

Hvad er fordelene og mulighederne ved at bygge højhuse i træ, og hvad er de tekniske, og ikke mindst brandtekniske, udfordringer og krav? Hvor stor er interessen for at bygge højhuse i træ?

C.F. Møller er arkitekterne bag Sveriges højeste træhus, det 8,5 etagers høje beboelsesejendom i kvarteret Kajstaden i Västerås.

Hør mere på konferencen TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi den 16. april 2020, hvor Lone Wiggers, partner og arkitekt fra C.F. Møller, er blandt oplægsholderne. Tilmeld dig konferencen her.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder