Adserballe & Knudsen siger farvel til administrerende direktør og produktionsdirektør. En ny administrerende direktør er allerede på plads.

Entreprenørselskabet Adserballe & Knudsen ifølge Licitationen har sagt farvel til administrerende direktør Morten L. Hansen og produktionsdirektør Rasmus R. Lausen per 30. november 2020. De stopper begge efter gensidig aftale, oplyser selskabet ifølge Licitationen en pressemeddelelse.

Virksomhedense nye administrerende direktør er rekrutteret internt i selskabet. Der er tale om Niels Jul Jakobsen. Desuden forventes en ny produktionsdirektør ansat før jul.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 15. april 2021.

- Vi skal forberede os på en fase, hvor effektivisering, kundefokus og styrkelse af produktionen bliver afgørende for A&Ks konkurrencedygtighed. Den nye adm. direktør Niels Jul Jakobsens opgave bliver at forstærke fokus på kundernes behov og at sikre effektiv drift af hele organisationen i alle led samt at bibeholde det stærke samarbejde med Jensen Gruppen, siger Karsten Hjarsø, CEO i Jensen Gruppen, ifølge Licitationen.

Ifølge pressemeddelelsen har coronakrisen medført, at Adserballe & Knudsen i 2020 har oplevet en opbremsning i forhold til tidligere år. I 2019 omsatte Adserballe & Knudsen ifølge Licitationen for 779 millioner kr. med et resultat før skat på 14,4 millioner kr.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS