Når træhusleverandøren Scanwo holder åbent hus på Storkevej 42 den 21. maj 2017, vil fokus være på de økonomiske, funktionelle og miljømæssige fordele, der er ved et træhus.

Træhusleverandøren Scanwos holder åbent hus-arrangement på Storkevej 42 i Jyllinge søndag den 21. maj fra klokken 13 til 16. Her vil der være mulighed for at opleve et energivenligt 1-planshus i træ.

– Med planløsningen på 133 kvm har den gennemsnitlige familie rigeligt med plads at boltre sig på. Samtidig sikrer jordvarmeanlægget en stabil og billig varmekilde i mange år frem, forklarer salgschef Erik Berg fra Scanwo.

– Det forskudte tag giver mulighed for at lege med lysindfaldet højt oppe mellem tagfladerne, og samtidig er der indbygget lysbånd i den sydlige facade, som giver et lækkert og naturligt lysindfald om dagen samt kig til stjernerne om aftenen, fortsætter han.

Huset er ligesom mange af Scanwos øvrige træhuse forsynet med Genvex-anlæg, som sørger for ren og frisk luft uden for høj luftfugtighed. Derudover benyttes udelukkende træ fra Skandinavien til byggeriet.

– Mange af vores kunder ønsker et sundt og miljørigtigt indeklima, og blandt andet derfor er der stor sandsynlighed for, at interessen for træhuse fortsat vil stige i de kommende år, mener Erik Berg.

Huset på Storkevej kan ligesom Scanwos øvrige husløsninger tilpasses individuelle behov. Scanwo har ved huset leveret færdigt byggesæt, og så har køber selv stået for byggeprocessen.

– Ved selvbyg opnår kunden stor fleksibilitet og har mulighed for at spare flere hundrede tusinde. I øvrigt er det som selvbygger betydeligt nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse, lover Erik Berg.

Byens Ejendom afholder den 14. november 2017 kurset Bæredygtig certificering af byggeri og ejendom - DGNB.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri