Jesper Tullin, Jakob Johannsen og Henrik Duhn står bag det nye ejendomsselskab Noor Ejendomme. Selskabets projekter skal drives af ejernes ønske om igen at arbejde sammen efter tidligere successer i Finansgruppen og Nordic Property Management.

Jesper Tullin, Jakob Johannsen og Henrik Duhn finder sammen igen i det nye ejendomsselskab Noor Ejendomme.

- Gennem en lang karriere møder man heldigvis mennesker, hvor samarbejdet bare spiller og går op i en højere enhed. Sådan havde vi det, da vi sidst arbejdede sammen, og det har vi nu fået lyst til at opleve igen ved at starte Noor Ejendomme, siger medstifter af Noor Ejendomme, Jesper Tullin.

Noor Ejendommes forretningsgrundlag er at bygge familie- og ungdomsboliger, bofællesskaber, ældreboliger samt kontorer og butikker for mindre erhvervsdrivende.

Noor Ejendommes første projekt bliver at omdanne en nedslidt erhvervsejendom på Smedetoften 10 i Københavns Nordvest kvarter til 65 ungdomsboliger. Projektet er passende blevet døbt NoorVEST.

Tidligere har de 3 ejere af Noor Ejendomme arbejdet sammen i ejendomsselskaberne Finansgruppen (2004 – 2011) og Nordic Property Management (2011 – 2017). Nordic Property Management blev i 2017 solgt til Heimstaden.

Boligmarkedets udvikling 2021-2030. Konferencen afholdes d. 17. september 2020.

Ejergruppen stod blandt andet bag Sømærk i Teglværkshavnen, Amalieparken i Vallensbæk samt Hjortholm og Bøgholm som en del af Sluseholmsprojektet. Ejergruppen har siden 2006 sammen bygget mere end 1.400 boliger med et samlet etageareal på over 135.000 kvm.

Jakob Johannsen har mange års byggeerfaring fra Enemærke & Petersen, Magasin Ejendomme, Finansgruppen, Nordic Property Management og senest Quooker i de Forenede Arabiske Emirater. Han bliver ansvarlig for at sikre kvaliteten af Noor Ejendommes byggeprojekter.

- Efter at have etableret Quooker i UAE i de seneste 5 år, glæder jeg mig til at vende retur til Danmark og starte Noor Ejendomme. Noor betyder lys på Arabisk og netop lys vil være en vigtig parameter i vores arkitektur i kommende projekter, hvor vi ønsker at skabe lyse boliger og benytte mere LED lys som en del af designet, herunder facadebelysning, siger administrerende direktør Jakob Johannsen.

Henrik Duhn vil være med til at sikre, at Noor Ejendommes investeringer og byggerier har et sikkert kommercielt og juridisk ståsted. Tidligere har han stået i spidsen for Dades, Magasin Ejendomme, Finansgruppen Nordic og Nordic Property Management .

- Vi lægger fra start en konkret strategi for hver enkelt ejendom med henblik på at tilføre ejendommen størst mulig værditilvækst, og dernæst følger vi ejendommens udvikling fra A til Z ved aktiv asset management, udtaler Henrik Duhn.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS