Erhvervsportalen Ejendomstorvet.dk er netop gået i luften med en ny app. Med lanceringen af appen, vil portalen sikre en hurtigere og nemmere måde at søge efter erhvervslokaler og investeringsejendomme på. Som lokalesøgende får du dermed et komplet overblik over markedet, uanset hvor du befinder dig.

Ambitionen med app-lanceringen er at gøre det nemmere at søge efter erhvervslokaler og investeringsejendomme, skriver Ejendomstorvet.dk i en pressemeddelelse.

App’en samler indholdet fra Ejendomstorvet.dk, og derudover er det ambitionen, at brugerne skal få en hurtigere oplevelse og nemmere finde frem til de rette lokaler og ejendomme.

App’en rummer således også en lang række effektive søgemuligheder og funktioner. Det er blandt andet muligt at modtage straks notifikationer direkte på sin telefon, som man kender fra en lang række andre apps, på den vis kan man altid holde sig 100 procent opdateret på ejendomsmarkedet.

Erhvervslejeloven - ny udvikling. Kurset afholdes d. 22. september 2020.

- Ambitionen er at lægge markedet for erhvervslokaler og investeringsejendomme i lommen på brugerne. App’en er den bedste og hurtigste løsning for mobile brugere og byder på nye muligheder som ”nær mig” søgninger og straks notifikationer. Vi har bygget app’en i erkendelse af, at Ejendomstorvet.dk er bedst, når platformen udnytter potentialer på tværs af enheder, udtaler administrerende direktør for Ejendomstorvet, Jakob Wegener.

Via app’en kan brugerne blandt andet gøre brug af mobiltelefonens GPS-funktion med en såkaldt ”nær-mig funktion” som giver brugeren lokaler og ejendomme indenfor en 5 kilometers radius. En favoritfunktion sikrer, at brugerne nemt kan finde tilbage til deres favorit lokaler og ejendomme.

For at få adgang til alle app’ens funktioner skal brugerne downloade app’en i deres respektive app stores og logge ind, eller oprette et log-in.

Ejendomstorvets nye app er gratis og kan downloades til Iphone i App Store og til Android Google Play Store.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND