Ejendomsselskabet Estate Invest har købt 10 ejendomme i Storkøbenhavn og Nordsjælland til en samlet værdi af 88 millioner kr.

En omfattende portefølje af sjællandske ejendomme, hvor bl.a. Danske Bank har til huse, har skiftet ejer. Mægleren, danbolig Erhverv Hillerød, kalder det en succeshistorie i en meget anderledes tid. Porteføljen, der omfatter 10 centralt placerede ejendomme i omegnen af Storkøbenhavn, er blevet overdraget til en pris på 88 millioner kr.

Hos mægler Johnny Hallas, partner i danbolig Erhverv Hillerød og København, vidner handlen om en stærk interesse i udviklingsejendomme over en bred kam – også i provinsen. Og på trods af coronakrise.

- Det glæder os at kunne formidle salget af en spændende ejendomsportefølje med stort potentiale. Sælger og køber er meget professionelle aktører i markedet, hvilket samarbejdet har båret præg af. Vi er meget tilfredse med at gennemføre denne handel, specielt set i lyset af Corona-situationen og den usikkerhed, den har skabt, siger Johnny Hallas.

Køber er det familieejede ejendomsselskab, Estate Invest, der med base i Frederiksværk udvikler og investerer i fast ejendom rundt om i Danmark.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes d. 27. oktober 2020.

- Vi har købt en række attraktive ejendomme, der alle ligger enormt centralt og har en solid ankerlejer i form af Danske Bank. På sigt ser vi stort potentiale i at udvikle ejendommene, fx ved at omdanne kontorer til boliger, i takt med at bankerne får behov for mindre plads, fortæller Peter Nielsen, Estate Investe.

Sælger er det engelskbaserede ejendomsinvesteringsselskab M7 Real Estate, der har forvaltet ejendommene, siden Danske Bank solgte dem fra i november 2016.

- Salget af de 10 ejendomme er i tråd med vores strategi. Vi har tidligere handlet en ejendom i Frederikssund med køber via Johnny Hallas fra danbolig Erhverv, og derfor var det nærliggende igen at kigge den vej med denne ejendomsportefølje. Vi takker både køber og Johnny Hallas for en professional håndteret salgsproces, siger Mikkel Seitzberg Mikkelsen, Head of Asset Management i M7 Real Estate Denmark.

Danske Bank fortsætter som lejer i ejendommene. Banken er forhenværende ejer af bygningerne, indtil den i 2016 solgte hele 67 ejendomme til en fond, forvaltet af M7 Real Estate Denmark.

Estate Invest er et familieejet selskab etableret af Peter og Børge Nielsen i 1989.

De 10 ejendomme er beliggende:
- Centrumgade 6, Ballerup
- M D Madsensvej 19, Allerød
- Nørregade 6, Frederiksværk
- Holte Midtpunkt 1, Holte
- Østergade 8-10, Helsinge
- Egedal Centret 34, Stenløse
- Frederikssundsvej 196, Brønshøj
- Langgade 11 – 13, Nykøbing F
- Taastrup Hovedgade 54, Taastrup
- Herlev Hovedgade 95, Herlev

Den nævnte ejendom i Frederikssund er:
- Jernbanegade 7/ Ny Østergade 2, Frederikssund


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning